“Вова, Слава, ви шо “Так”? Якщо ви так, то я тоді Міністр культури”: Потап розповів про свої політичні амбіції

Популярний виконавець і продюсер Олексій Потапенко не на жарт здивував українців своїм відеозверненням, в якому розповів про свої політичні амбіції, передає Корупція.Інфо

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм артист опублікував короткий ролик, в якому він виступив зі зверненням до двох інших відомих особистостей українського шоу-бізнесу: Володимира Зеленського та Святослава Вакарчука.

Популярне: "Тобто, 18% доходу …": В Україні ввели нові пільги. Хто може скористатися, і що потрібно знати

Потап заявив, що теж хоче стати учасником політичної гонки і приєднатися до їх команді. Але співак відразу уточнив, що в крісло Президента він мітити не збирається. Олексій вирішив обмежитися посадою Міністра культури України.

"Вова … Слава … ви шо "Так"? Тому що, всі мене запитують, що там Вова, що там Слава. Ну начебто, так. Так просто, якщо ви так, то я тоді шо? Міністр культури, а?" – звернувся до колег шоумен.

Нагадаємо, що кілька днів тому, зі зверненням в такому ж стилі виступив і сам Володимир Зеленський, який вирішивши дізнатися у Вакарчука його позицію щодо виборів 2019. Комік навіть заявив про те, що якщо Вакарчук буде балотуватися, то зірки можуть об'єднати свої сили і точно перемогти конкурентів.

«Слава, ну що, ти так? Чи ні? Тому що, якщо ти залізно так, або точно немає, ну тоді і я. Просто якщо ти і я – то це ми, розумієш? А якщо ми – то це всіх »- додав Зеленський.

Сам же Святослав Вакарчук поки звернення своїх зіркових колег не прокоментував. Нагадаємо, що останнім часом все більше експертів і політиків заявляють про те, що Зеленський і Вакарчук висунуть свої кандидатури на пост Президента України.