Вова, я уматую! КІНЕЦЬ “СВО”? Весь світ труситься – перші деталі. Ви будете вражені!

«Сигнали» Володимира Путіна про можливе перемир’я, які він нібито посилає Заходу, стають більш деталізованими. За новими відомостями, глава Кремля розглядає можливість припинення повномасштабної війни проти України та оголошення кінця так званої «СВО» з трьох причин.

Про це повідомляють джерела приближені до Кремля

Зокрема, вони стверджують, що російські лобісти активізувалися на Заході. Саме тому видання The NYT й опублікувало матеріал про «сигнали» Володимира Путіна. Зазначається, що російський лідер намагається натякнути на можливе припинення бойових дій, адресуючи Європейському Союзу та Сполученим Штатам.

За словами інсайдерів, глава Кремля справді готовий зупинити повномасштабну війну проти України і на це у нього є три причини.

По-перше, з кожним днем зростає ймовірність початку конфлікту між Заходом та Росією.

«Виявляється, багато впливових людей у нашій країні впевнені, що війна Росії із Заходом неминуча. Більше того, деякі думають, що конфлікт може розгорітися вже наступного року», — зазначають автори і додають, що представники Кремля не можуть підготуватися до війни проти НАТО, поки триває повномасштабне вторгнення в Україну

По-друге, Володимиру Путіну надходить «тривожна» інформація про військову допомогу, яку Київ має отримати у 2024 році. Не виключено, що Збройні Сили України отримають зброю за рахунок російських грошей, зокрема, завдяки замороженим активам.

По-третє, як йдеться у публікації, глава Кремля має намір реалізувати свої плани щодо демобілізації частини солдатів. Однак командування вважає, що це може викликати проблеми.

«Факт залишається фактом – Путін справді знову намагається завершити СВО. Причому навіть перестав висувати додаткові умови. Якщо раніше Путін був готовий завершувати бойові дії з Україною за низки умов, то зараз, кажуть наші знайомі серед дипломатів, у США відправлено просто сигнал про переговори, без жодних додаткових вимог», — додали автори публікації.