ВОВА, Я ЇДУ ВІД ТЕБЕ! Зеленська не стримує сліз – президент присів: сім’я на межі! Це врятує країну!

Олена Зеленська постійно займається благодійністю, їздить на офіційні заходи, виступає на конгресах, які присвячені допомозі України, робить усе можливе, аби наблизити нашу перемогу. Цей рік не став для неї виключенням. Вона все частіше у відрядженнях, що спричиняє розлуку і сум в сім’ї президента.

Це вже стало помітно і по Олені, її обличчя вже інше. Жінка стала рідше посміхатися, у своїх емоціях та костюмах вона стримана і серйозна. Це, до речі, підмічають і коментатори у мережі.

«По-людськи, не хотіла б бути на місці дружини президента. Успіхів Вам та пану Зеленському, Олено», — написала одна з фоловерок Зеленської в соцмережах.

Сама Зеленська неодноразово в інтерв’ю зізнавалась, що ніколи не мріяла посідати пост першої леді України, однак обставини життя склалися по іншому.

Зазначимо, напередодні Олена коментувала і зміни самого президента Зеленського.

«Людина не молодшає, вона втомлюється, це фізично видно. Але Володимир має сили витримувати і далі, на щастя».

Згодом сам Володимир Олександрович зізнавався, що спостерігає погіршення зору і вже носить окуляри. Останні роки були важкими і не давали хоч на мить розслабитися та відпочити. Тому напруга і втома – це його постійні супутники.

Так чи інакше, повномасштабна війна попри розлуки, втому і постійний стрес лише зміцнила стосунки президента та Першої Леді. Вони тримаються разом та налаштовані пройти цей нелегкий етап як і для власної сім’ї, так і для країни пліч-о-пліч.