Впав на землю та отримав удар деталями: на Одещині чоловік випав з атракціону та розбився на смерть

У Білгороді-Дністровському Одеської області чоловік випав з крісла на атракціоні та загинув.

На атракціоні порвався механізм страхування, внаслідок чого під час руху випав чоловік та розбився насмерть. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Одеській області.

Зазначається, що 41-річний чоловік, який знаходився в кріслі, впав на землю та отримав удар деталями обладнання. Отримавши тілесні ушкодження, а саме – відкриту травму голову, чоловік він помер на місці.

Власнику атракціону повідомлено про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу.

41-річний житель Чернівців (власник атракціону) встановив його без дозвільних документів, не погодивши з органом місцевого самоврядування та не пройшовши навчання та перевірку знань з питань охорони праці та не забезпечивши безпеку відвідувачів.

Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. За таким правопорушенням передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років.