Вперше на Півдні! Пастка захлопнулась — вони ВТІКАЮТЬ? ЗСУ дожимають і заходять. Оце так!

Ситуація в окупованому Токмаку стає все напруженішою через активні дії Збройних Сил України на Запоріжжі.

Як повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, російські загарбники наразі серйозно оцінюють загрозу і вживають невідкладних заходів.

«До чого б не готувалися, але ворогу точно недобре», — наголосив Федоров.

Крім того, відомо, що за останні кілька тижнів противник почав вивозити «владні» органи. А недавно вони почали, й зовсім, інтенсивну евакуацію своїх родин. Крім того, вони перейшли до закладів освіти, евакуюючи школи, училища та технікуми.

Серед загострення обстановки і невизначеності варто зауважити, що Збройні Сили України продовжують свої дії, захищаючи територіальну цілісність країни. Інформація про подальший розвиток подій очікується.

Крім того, Іван Федоров розповів про те, що окупанти зараз накопичують додаткові сили на тимчасово окупованій території Запоріжжя. Так, відомо про те, що противник розселяється не лише в порожні квартири та будинки, але й живе разом із їхніми мешканцями.

Він додав, що росіяни у великому будинку залишають 1 – 2 кімнати власникам, а в інших – живуть самі. Однак це наражає на додаткову небезпеку цивільних, які вимушено залишаються на тимчасово окупованих територіях.

«Це роблять навмисно для того, аби прикритися нашими цивільними мешканцями. Розуміючи те, що ворожі місця дислокації одразу стають добре відомі нашим героїчним ЗСУ», – сказав Федоров.

Він також додав, що додаткові підрозділи окупантів здебільшого прибувають як на узбережжя Азовського моря – у Бердянський та Мелітопольський район, так і у прифронтові міста – Токмак та Молочанськ.