Вперше! Після удару по Вагнерівцях – реальні втрати окупантів: вражаюча цифра. Переможемо!

В окупованій Попасній ввечері 14 серпня було дуже “гучно”. Чергова порція “бавовни” під’їхала на базу ПВК “Вагнер”.Деталі про вибухи в Попасній розповів голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай. Це відбулося в ефірі національного телемарафону.

Поки що деталі не будемо озвучувати, але, якщо виявиться, що понад 100 вагнерівців з керівного складу загинули, то це для нас вже не буде новиною, – потішив Гайдай.

Водночас “кухаря” владіміра путіна євгєнія прігножина там, швидше за все, не було. Але під удар потрапили його заступники.

Що відомо про “бавовну” у Попасній

Журналіст та блогер Денис Казанський повідомляв, що з-під завалів російської бази виносять поранених та вбитих вагнерівців. До речі, їх окупанти набирали у в’язницях.

Цікаво, що розсекретив розташування бази російський “воєнкор”, який викликав у мережу світлину з підписом про те, що вагнерівці зустріли його як рідного.

російські ЗМІ одразу після вибухів повідомили, що засновник ПВК “Вагнер” не виходить на зв’язок, а кілька днів перед тим він був у Попасній.

Зазначимо, що Українські військові продовжують мужньо захищати рідну землю. За минулу добу ЗСУ вдалось знешкодити розвідувальну групу окупантів. Сталось це поблизу Времівки.

Неподалік населеного пункту Времівка українські військові успішно знешкодили ворога. Тепер у росіян на одну розвідувальну групу менше. Крім того, зафіксували наступальні бої у напрямку Павлівки. Але й там загарбникам не вдалось досягнути успіху. Тож їм задля порятунку довелось відійти на безпечніші позиції.