Все має кінець: Скандальний міністр Рева заговорив про відставку

Міністр соціальної політики України Андрій Рева заявив, що остаточне рішення про його відставку будуть приймати депутати Верховної Ради.

Про це Рева заявив в ефірі програми «Вечірній прайм».

«Все, що має початок, має і кінець. Рішення в даному випадку приймає політичний орган – ВРУ. На міністрів Кодекс законів про працю не поширюється, нас призначили політичним рішенням, нас звільняють. 

Буде рішення ВРУ – значить звільнять, не буде рішення – буду працювати до тих пір, коли настануть вибори, а перед новообраною ВРУ Кабінет міністрів складає повноваження сам», – зазначив Рева.

На початку вересня Комітет Верховної Ради з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення на своєму засіданні підтримав проекти постанов парламенту, якими пропонується визнати роботу Міністерства соціальної політики незадовільною і звільнити його голову Андрія Реву.

Окрім того, "Спілка офіцерів України" вимагає звільнити Міністра соціальної політики Андрія Реву. Про це зазначено в відкритому листі до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з приводу відтермінування змін до пенсійного забезпечення військовослужбовців.

Окрім того, "Спілка офіцерів України" також вимагала звільнити Міністра соціальної політики Андрія Реву. Військові вимагають від Гройсмана скасувати дискримінацію військових пенсіонерів.

Популярне: Масові перевірки та шалені штрафи: як каратимуть українців вже з жовтня

Про це зазначено в відкритому листі до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з приводу відтермінування змін до пенсійного забезпечення військовослужбовців.

"Ми переконані в тому, що персональну відповідальність за ситуацію, яка склалася у сфері грошового забезпечення військовослужбовців і пенсійного забезпечення осіб, звільнених з військової служби, несе особисто Міністр соціальної політики України  Андрій Рева.

За несвоєчасне виконання приписів прикінцевих положень пункту 10 Закону України від 6 грудня 2016 року №1774 та підпункту 2) пункту 9 від 3 жовтня 2017 року №2148, що привело до вкрай негативних суспільних наслідків внести подання про звільнення Міністра соціальної політики України Андрія Реву із займаної посади", – зокрема зазначено в зверненні.