“Всерйоз розглядаю можливість” Скандальний екс-нардеп зробив неочікувану заяву. Складе конкуренцію

Колишній народний депутат та ексгубернатор Харківської області Михайло Добкін заявив, що буде боротися за крісло мера Києва на виборах восени 2020 року.

Про це заявив Добкін в ефірі “Наш”

“Я останнім часом всерйоз розглядаю для себе можливість балотуватися і поборотися з нинішнім міським головою Києва за цей високий пост. Тому що, те, що відбувається з Києвом, мені, чесно кажучи, як жителю України, не подобається. Моя столиця повинна бути іншою: більш доглянутою, чистою, комфортною … “

На уточнення ведучого про те, чи збирається Добкін поборотися за крісло мера Києва, той відповів: “А в Харкові все в порядку, там мера міняти не треба”.

Раніше народний депутат з фракції “Слуга народу” Ірина Верещук подала свою кандидатуру для участі у внутрішньопартійних праймеріз на пост мера Києва. За її словами, вона не обговорювала це питання з президентом Володимиром Зеленським.

“У мене є певні підстави подати свою кандидатуру: розбираюся в цьому, жила багато років в цьому, знаю і вмію. А чому б тоді не подати своє бачення того, що можна зробити на місцевих виборах Києва?”