“Всі бачили, як на мене зі спини напав…”: Депутати відверто розповіли про бійки у Верховній Раді

У зв'язку з побиттям народного депутата Мустафи Найєма в центрі Києва, згадати свої конфлікти спробували і інші депутати, передає Корупція.Інфо.

Заступник глави парламентської фракції Петра Порошенка Олександр Третьяков визнається, що теж часто потрапляв в колотнечі, тільки не розповідав про це на кожному розі.

Популярне: "Встала раком та …": Дружина генпрокурора опинилась в центрі гучного скандалу. Що витворила Луценко (ВІДЕО) 

"Колись били, скажу чесно, це дуже боляче. Хоча мене важко побити, я крупненький, але якщо їх багато, то звичайно", – розповів він.

Скандальний Михайло Добкін заявив, що бився тільки в молодості, зараз же конфлікти виникають тільки з котом.

"Нещодавно коту дісталося від мене – змія, спер їжу зі столу"

Відзначилися і дівчата, так Ольга Червакова, депутат від "БПП" розповіла, що постійно хоче врізати своїм колегам, але поки стримується.

"Чесно кажучи, мені дуже хочеться когось іноді побити, але я стримуюся", – визнає Ольга

Олександр Вілкул згадав про свою бійку з Парасюком і заявив, що намагається сам не влазити в конфлікти, для цього у нього є водій, який виконує і роль охоронця.

"У телеефірі все бачили, коли на мене зі спини напав Парасюк. Довелося йому по-чоловічому відповісти. Якщо б'єшся, головне бити в щелепу, бо це єдине місце, яке не можна натренувати спортивними вправами", – пояснив опозиціонер.

Вадим Новинський зізнався, що бійки у Верховній Раді відбуваються досить часто, тому для себе він запам'ятав головне правило – завжди бити першим.

"Не будемо ці моменти згадувати. Якщо ти бачиш, що бійки неможливо уникнути, треба бити першим – ось і все", – стверджує Новинський.