Всі в шоці! Вже зараз – це облава. Саакашвілі на кінець зробив це. Скандальний митник – все

Михайло Саакашвілі вирішив активно займатися грузинською політикою, пише Слуга народу, та соратниця Саакашвілі, Ліза Богуцька.

Він взагалі ніколи не дивився на неї через паркан, але в жовтні у нас будуть місцеві вибори, а в Грузії – національні. Тут очевидна важливість виборів. Грузія змінить вектор руху країни. Ми ж поки пасемо задніх. Незважаючи на ” Велике будівництво “.

Поки що партія Міші в Грузії впевнено набирає обертів. Але його участь у парламентських перегонах лише зміцнить позицію партії та дасть хороший запит на успіх.

А як щодо Саакашвілі в Україні?

1. Він ще не планує їхати в Грузію. Тепер ви можете впливати на процеси та події онлайн, не залишаючи місця проживання.
Команда Михайла підготувала низку законопроектів, які потрібно буде вносити до зали парламенту. І тут, наскільки мені відомо, всю роботу команди Саакашвілі можна поховати. Навіть серед нашої моно ” більшості “.
3. Наш Кабмін не поспішає реформувати, вони дуже зручно ховаються за Короною, створюючи ілюзію апокаліпсису, в якій нічого не залежить від реформ.

Насправді наші проблеми ще недостатньо отруйні, щоб отруїти бажання Саакашвілі змінити Україну з пост-радянської на європейську.

Колись я запитала в Михайла: ” Як вам вдалося втілити такі реформи, що навіть проросійський олігарх Іванішвілі за стільки років не зламав?”

Міша відповів: ” Все просто. Якщо є політична воля, то все можливо!”
Залишу думки без розвитку. Тут все зрозуміло. Достатньо подивитися на митника Пундика.

Сам Саакашвілі про цього митника так сказав:

Призначення цього типа на митницю — це типовий старий феодальний інститут годівниць, який не має нічого спільного з державними інтересами.

Скільки можна ходити по колу, пропонуючи одних й тих самих серед старих «професіоналів» і поглиблюючи корупційне коло. Скільки можна жерти власний національний організм і займатися самознищенням?

Є чітка програма вичерпної митної реформи, яка була створена Національною радою реформ за дорученням Президента Зеленського. Після шести місяців з моменту здійснення цієї програми в Україні буде взагалі нульова корупція, так само як вона нульова в Грузії, так само як вона була нульовою на Одеській митниці під час мого губернаторства.

Досить заговорювати зуби і тягнути гуму. Час починати всеосяжні реформи і в цій, і в інших сферах життя. Перемикати державний апарат на служіння суспільству й відходити від інституту годівниць.