“Всі внутрішні органи уражені”: Мережу підірвала історія українки з анорексією, яка бореться за своє життя кожен день

Анорексія не так часто з'являється на слуху, як ожиріння, однак це захворювання не менше (скоріше навіть більше) небезпечне, передає Корупція.Інфо

Мережу сколихнула історія українки – Каті з Харкова, вага якої зараз становить всього 23 кілограми, пише в Facebook волонтер Діана Ставська. А причиною доведення себе до такого стану стала відмова в Центрі зайнятості.

Популярне: «Дитина від Януковича, скандали і ферма з виробництва сперми»: Куди поділася і чим займається скандальна коханка Віктора Федоровича

Як відомо, зараз дівчині потрібна медична допомога. Згідно з коментарем Ставської, всі внутрішні органи вражені, при цьому дівчина жадає жити і намагається харчуватися самостійно (при подібних діагнозах харчування зазвичай відбувається через зонд).

Харків'янка Наталія Дем'яненко в коментарях пояснила причину хвороби Каті. За її словами, дівчина закінчила університет, отримала диплом спеціаліста міжнародних економічних відносин і хотіла знайти роботу, але безуспішно. У Центрі зайнятості, їй сказали, що такі фахівці в Україні нікому не потрібні і даром, запропонувавши працювати прибиральницею.

"З цього моменту вона повністю розчарувалася в житті і пішла замкнулася, перестала шукати роботу, спілкуватися з людьми, перестала приймати їжу. Не кожен спокійно може усвідомити той факт, що витративши масу зусиль, часу на навчання, побудувавши масу планів, твої мрії в одну мить розвіються, так як ти нікому не потрібен ні як фахівець, ні як громадянин своєї країни", – написала Дем'яненко.