Всього за день! Сталось невимовне – ЗСУ йде на Рекорд: перемога на фронті. Радісна звістка!

Генштаб розповідає про 69 знищених за вчора одиниць автомобільної техніки та автоцистерн.

Існує кілька сценарії розвитку подій: або накрили декілька колон, або склади під час завантажування, або це втрати росіян після влучання у Валуйки. Що б там не було,  це дуже солідно, пише Антон Павлушко, Журналіст InformNapalm, OSINT-експерт. 

Цього ж дня +10 танків (танкова рота) та +16 броньованих машин (це вже три дні поспіль так). +5 систем протиповітряної оборони – дякуємо за AGM-88.

Зазначимо, що вчора було +17 артилерійських систем – цілий артилерійський дивізіон. Або у нас так гарно запрацювали контрбатарейні системи, або це порахували результати влучання під Джанкоєм.

І радісно виглядають +400 втрачених росіян особового складу. Задвохсотили за день цілу батальйонно-тактичну групу піхоти.

Постійні влучання в склади росіян починають приносити свої плоди. Це ще не перелом, але рано чи пізно втрати росіян ставатимуть занадто відчутними, і тримати лінію фронту буде важко.

Нагадаємо, що на Херсонщині українські військові влучили у Каховський міст, який російські окупанти щойно відновили.

Про це радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань написав на своїй сторінці у Facebook.

Як він повідомляє, оперативне командування “Південь” офіційно підтвердило, що ЗСУ зруйнували плани окупантів відремонтувати і використовувати Каховський міст.

“Чекаємо “відкриття” Антонівського, про яке нам розказують росіяни”, – зазначив він.