ВСУ, ДАЙТЕ ОТСТУПИТЬ, МОЛИМ! Окупанти розгромлені: ЗСУ дали жару – одразу КІЛЬКА КОТЛІВ – браво!

Два дні тому за підтримки артилерії та авіації, ворог розпочав нові масовані атаки на Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Однак успіх таки на стороні ЗСУ, наші бійці не лише відбили 14 атак ворога, а й змусили росіян відступити назад на кількох позиціях. Ба більше, у агресорів вичерпуються не тільки резерви, а й бажання воювати за імперські амбіції «вічного кремлівського правителя». Скоро нас чекає масштабна капітуляція ворога і жест доброї волі.

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на анонімний телеграм-канал, відомий своїми інсайдами на фронті.

Там також зазначають, що за дві доби ворог завдав 19 авіаударів. Позавчора було 49 атак російської піхоти, вчора — 42. При цьому, під Авдіївкою окупанти атакують, як на півночі, так і на півдні.

«Та ж сама картина і в районі Мар’їнки. Минулої доби наші захисники не лише відбили 14 атак ворога, а й змусили росіян відступити назад на кількох позиціях. Наприклад, у районі сіл Перемога та Новомихайлівка, а також безпосередньо в центральній частині зруйнованої Мар’їнки. При цьому, пропагандистські канали повідомляли вчора, що «ЗСУ контролюють у Мар’їнці всього два будинки». Але вони скромно промовчали, що ЗСУ відігнали росіян ледь не до обеліска «Мар’їнка», який розташований ближче до центральної частини міста. Зараз там тільки одні руїни», — йдеться у повідомленні.

Варто зауважити, що ситуація під Мар’їнкою складна і не стабільна, а позиції часто переходять з рук у руки по кілька разів на тиждень.

«Наші війська мужньо відбивають атаки переважаючих сил ворога. З окупованого Донецька надходить інформація про те, що ворог не збирається зупинятися і нарощує резерви в південно-східних околицях Донецька. Однак техніка та особовий склад іде вже не так інтенсивно і не у великих кількостях. Військові полігони росіян під Торезом, Єнакієвим та Горлівкою заповнені мобілізованими лише на половину. Новобранці не горять бажанням іти воювати і здебільшого кажуть, що їх змусили йти в армію. А їхні командири вимагають іти виконувати наказ Путіна щодо звільнення Донбасу. Вочевидь, у росіян вичерпуються не тільки резерви, а й бажання воювати за імперські амбіції «вічного кремлівського правителя»», — йдеться в повідомленні.

Варто наголосити, що на Авдіївському напрямку російські окупанти намагаються атакувати. Українські захисники контратакують, коли є на те можливість.

Про це розповів військовий оглядач, полковник запасу Владислав Селезньов, коментуючи успішні дії Збройних сил України в обороні.

Так, ЗСУ, попри колосальну перевагу противника, знаходять місця і можливості контратакувати. Зокрема, в районі Куп’янська, в районі Авдіївського коксохіму.

“Якщо і є пекло на землі, воно зараз в районі Авдіївки. Противник активно задіює свої засоби вогневого ураження — і авіацію, і артилерію, бронетехніку останнім часом дедалі частіше став використовувати з метою зламати опір українського гарнізону міста-фортеці Авдіївка. Але противник не бажає враховувати, що ведення боїв у міській забудові, у зоні промислової забудови є найскладнішим видом ведення бойових дій. Плюс наші підрозділи серйозно мотивовані і досить серйозно забезпечені. Ті підрозділи, які нині охороняють і обороняють наші рубежі в районі Авдіївського коксохіму”, — сказав Селезньов.

Тому, за його словами, паритет сил і засобів на сьогодні має місце бути. Хоча цей паритет досягається шляхом інтенсивних заходів, зокрема із задіянням українських компонентів артилерії.

“Бойові дії тривають, і ми маємо віддати належне мужності та героїзму наших воїнів, які в таких складних погодних умовах, у складній обстановці, пов’язаній з інтенсивним застосуванням противником авіаційної компоненти й артилерійських засобів ураження, але, проте, ведуть оборонні бої, відбиваючи всі атаки противника, і тим самим чинять вельми і вельми серйозний тиск на ресурсні можливості російської окупаційної армії”, — зазначив полковник запасу.

Оглядач уточнив, що яскравим тому підтвердженням є щоранкові звіти від Генерального штабу ЗСУ.

“Щодоби противник втрачає від 600 до 1300 своїх військовослужбовців тільки вбитими. Відповідно, противник зазнає втрат”, — резюмував Владислав Селезньов.