Вся Росія в траурі! Новий розгром – втрати шалені: за один удар. Переможемо!

У новорічну ніч Сили оборони України нанесли удар по місцю базування російських військовослужбовців в окупованій Макіївці Донецької області, внаслідок якого загинуло 400 та поранено 300 окупантів.

Через це вже довгий час гучно бідкаються та плачуть окупанти.

Наприклад, зрадник та терорист Гіркін розповів, що об’єкт, де розташовувався цілий підрозділ мобіків, вдалося знищити майже повністю. “Мінуснулася” майже вся військова техніка, яку окупанти поставили впритул до будівлі.

За словами Гіркіна, остаточна кількість загарбників, які поїхали на концерт до Кобзона, – наразі невідома. Рахунок “двохсотих” вже йде на сотні. Тим часом безліч окупантів вважаються зниклими безвісти.

Гіркін додав: його вже попередили, що таке може повторитися у будь-який момент. У зоні ураження HIMARS – ще чимало загарбників та їхньої техніки.

І – так – це не перший такий випадок, – торік таких було теж чимало,
– розбідкався Гіркін.

Ба більше, після серії розгромних поразок російської армії з Інтернету раптово зникли «переможні» ролики «кадировців», які наповнювали соціальні мережі у перші місяці війни. Агресор Ігор Стрєлков-Гіркін відповів на запитання, куди саме зникли «кадировці» та тік-ток-війська глави Чечні.

Під час прямого ефіру на одному з YouTube-каналів він заявив, що «кадировці» постійно використовували ту саму тактику: після того, як російські військові захоплювали населений пункт і зазнавали основних втрат, до нього заходили загони чеченських найманців, де й знімали свої переможні tiktok-ролики.

Однак після того, як просування російської армії на всіх фронтах зупинилося, записувати відео «кадировцям» стало банально ніде.

Основна маса чеченських роликів знімалася, коли росіяни взяли населений пункт, а потім туди приїхали чеченці і на фоні взятого взяли і сказали: Це ми. – А зараз перемог-то не виходить. Зараз треба сидіти під артилерійським вогнем та триматися під цим вогнем. Які там ролики будуть, коли руки-ноги летять убік відірвані», – заявив Гіркін.

За його словами, на більшості ділянок фронту ведуться лише артилерійські дуелі, де знімати відео у колишньому режимі «кадировці» вже не можуть.

Як зазначають журналісти The Wall Street Journal, починав Кадиров дуже впевнено. На початку повномасштабного вторгнення він записував відеопослання Володимиру Зеленського та розповідав про “кінець”, який скоро чекає на Україну. Проте Збройні Сили швидко дали зрозуміти ворогу, що йому тут не місце та розгромили найманців самопроголошеного лідера Чечні.

Як і інших російських підрозділів на лінії фронту, чеченців очікував жорстокий опір. Перша з трьох груп кадирівців була майже повністю знищена на підступах до Києва. Дві інші – зупинили просування, щоб перегрупуватися, так і не дійшовши до столиці. Для Путіна і Кадирова – це був справжній виклик, натомість як пан Зеленський не тільки вижив, але й “процвітав”,– пишуть у ЗМІ.
Водночас варто сказати, що найманців Кадирова відправляли уже в окуповані Росією міста, зокрема Бучу, Маріуполь і Сєвєродонецьк, аби ті полювали на українських шпигунів та партизанів. Окрім того, кадирівці ходили від квартири до квартири, допитували, затримували та катували людей.

Люди Кадирова проводять операції по зачистці після того, як бойові дії закінчені. Вони роблять найбруднішу роботу, тортури,– стверджує правозахисниця Марія Давідссон.