Втекла до Польщі замість Ради: Тимошенко спіймали під час таємної подорожі

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко вирішила прогуляти сьогоднішнє засідання Верховної Ради і замість цього відправиться в Польщу, передає Корупція.Інфо

У соціальній мережі фейсбук з'явилися заяви про те, що політика помітили в літаку до Варшави.

Популярне: "Тобто, 18% доходу …": В Україні ввели нові пільги. Хто може скористатися, і що потрібно знати

Так журналіст Роман Реведжук розповів, що зустрів лідера Батьківщини в аеропрорту «Бориспіль». За словами чоловіка, політик поспішала на свій рейс до Варшави.

Зустрічав товариша сьогодні в VIP терміналі аеропорту Boryspil, на вході зустрівся з Юлією Тимошенко. Привіталися, поговорили, обмінялися думками про майбутні вибори. Говорили недовго, вона поспішала на рейс до Варшави, а мене чекав товариш. Деталей подорожі до Польщі не питав, наскільки зрозумів з розмови, зустріч буде дуже важливою, стосується її нового курсу на виборах. ЮТ ​​подякувала мене за цінні поради, потиснула руку, обняла і пішла на посадку в літак.

Про те, що Юлія Володимирівна дійсно виявилася в літаку, підтвердила і Оксана Миронова, яка виявилася з політиком на одному рейсі.

Особлива удача, коли вилітаєш з країни розвіємо, ну хоча б одним оком на півдня – поснідати в літаку, випити кави або «за зустріч» з хорошою людиною і відразу назад – а в сусідньому ряду Тимошенко.

Дівчина додала, що політик вирішила летіти з комфортом: "Могла б для пристойності і економом пролетіти, зубожіння ж".