Втратила назавжди: друг Ротару розкрив страшну правду про її сімейне життя. Намагалася догодити

Софія Ротару завжди мала непрості стосунки зі своїм чоловіком, про що багато її фанати навіть не підозрюють. Всі звикли бачити артистку на сцені щасливою і усміхненою, проте вдома у неї не завжди було спокійно і мирно. За словами композитора Євгена Дога, чоловік співачки Анатолій Євдокименко, регулярно “експлуатував” її, змушуючи давати по чотири концерти в день. Ротару не могла йому відмовити, адже їй потрібно було годувати сім’ю.

Композитор вважає, що чоловіком Ротару керувала виключно жага грошей. Він бачив, як Софію Михайлівну люблять люди і готові ходити на її концерти. Ось вона і працювала, іноді навіть не маючи часу поїсти. Через інтенсивну роботу голос співачки почав змінюватися, і лікарі радили їй зменшити темп. Однак, вона їх не слухала і продовжувала працювати в такому ж темпі, щоб догодити чоловікові. Анатолій Євдокименко хотів то машину, то будинок, то дачу … І цим всім сім’ю мала забезпечити Софія Ротару.

Як з’ясувалося, незважаючи на те, що 72-річна Софія Михайлівна ще виходить на сцену, співати наживо вона вже не може. Композитор розкрив секрет, що в Києві у Ротару є своя студія, де за допомогою сучасної техніки їй роблять фонограми пісень, які їй потім включають на концертах.