ВИ МОЖЕТЕ ДОПОМОГТИ АЛІСІ ОТРИМАТИ ПОВНОЦІННЕ ЖИТТЯ

Дитині потрібна посилена реабілітація, щоб здолати низку діагнозів.

Алісі два дні тому виповнилось два рочки, але вона все ще не вміє самостійно сідати, повзати, їсти, пити, ходити і говорити. У неї порушена велика і дрібна моторика, а також метаболічні порушення.

Ще під час вагітності мамі крихітки повідомили, що дитина має певні вади в голівці, після народження діагноз підтвердився, тож дитину довелося рятувати в реанімації, а потім везти до столиці на посилене лікування. «У Охматдиті ми провели півтора місяця, півтора місяця крапельниць, нескінченної блювоти при спробах хоч крапельку напоїти своїм молоком. Антибіотики, ліки, падіння кисню, судоми; бажання втекти, прокинутися від кошмарного сну, бажання просто виспатися. Тримати донечку на руках знаючи, що вона в порядку, відчувати її радість і блаженство бути тут, а не цілодобово тільки дивитися на маленьке сколоте катетерами тільце, підключений до різних апаратів», – пригадує мама Аліси.

Дитина змогла побороти критичний стан і залишити лікарняні стіни, та все ж діагноз крихітки доповнився генетичним відхиленням і ДЦП. Тож з нею почали активно займатись як батьки так і фахівці.  «Результат є – Аліса тримає голову, майстерно перевертається, сидить посаджена, повзає по-пластунськи, лепече на своєму, любить перебувати в компанії, тягнеться до діток, цікавиться іграшками і предметами побуту», – розповідає мама дитини.

Батьки дівчинки розуміють, що для подальшого розвитку потрібні посилені курси реабілітації, які можуть дали лише фахівці у спеціалізованих центрах, де лікування дороге. А зараз ще й батько дівчинки потрапив під скорочення, але зупиняти заняття дитини не можна. Тож родина просить допомогти їм зібрати кошти на наступну реабілітацію. «Нам потрібно наздоганяти однолітків! Поки Аліска ще маленька – все можливо і ми в це свято віримо, хоч виснажені морально, фізично і матеріально.  Прошу вас не залишатися байдужими до нашої історії, знаю, таких історій дуже багато, але за ці два роки ми вичавили з себе все можливе і не можливе. Нам не можна зупинятися», – каже мама Аліси.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

4149 4991 1433 5704 Кравець Галина Вікторівна