Вилікувався! Просто зараз – шокуючі новини із “Феофанії”. Коронавірус відступив – приступає до роботи

Глава Офісу президента Андрій Єрмак, який два тижні лікувався від Covid-19 в лікарні “Феофанія”, заявив про одужання.

Про це чиновник повідомив в Facebook, повідомляє “Страна”.

“Коронавірус позаду – тест показав негативний результат. Приступаю до роботи в звичайному режимі. Друзі, ще раз прошу всіх ставитися відповідально до заходів безпеки”, – написав Єрмак.

Відзначимо, що слідом за Президентом України Володимиром Зеленським керівник Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що захворів коронавірусною хворобою.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський і керівник Офісу президента Андрій Єрмак були госпіталізовані з коронавірусною хворобою в лікарню “Феофанія” відповідно до протоколу. Це медустанова є відомчою і має відношення до Державного управління справами.

Про причини такої ізоляції повідомив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

“Тут є спеціально обладнана закрита палата з комунікаційними можливостями. Так як ізоляція тривала, а працювати треба щодня і багато через онлайн, потрібен спецзв’язок. У резиденції його треба було б обладнати спішно, що не раціонально і затратно. Плюс – обов’язково треба ставити лікарський пост . За протоколом це необхідно. Логічно, що працювати потрібно з обладнаного місця “, – пояснив необхідність госпіталізації Зеленського Михайло Подоляк.

Він уточнив, що президента “не перевезли в лікарню – він сам переїхав, виходячи з потреб управлінської і лікарської логістики”.