Винен! Порошенку винесли фатальний вирок, спливла вся правда. Кінець

Журналіст розпитав співвітчизників, що вони думають про проект підозри експрезиденту Петру Порошенку, направлений в Генпрокуратуру разом з проханням ДБР зняти з нього депутатську недоторканність.

“Якщо коротко охарактеризувати його президентство, то це тотальна державна брехня, першоджерелом якої був він сам.

Все почалося з обіцянок під час передвиборчої кампанії, коли Порошенко обіцяв перемогти у війні й швидко розібратися з терористами. У цій частині нічого не було зроблено, а його вибачення за таку масову загибель людей — надто маленька політична розплата, – заявив Сергій Гайдай, політтехнолог, директор зі стратегічного планування агентства Гайдай.Ком.

Крім того за словами експерта, потім була Іловайська трагедія, під час якої він як головнокомандувач не вжив необхідних заходів і виявив недбалість.

“Друга обіцянка — продати всі бізнес-активи. Він не тільки не продав жодного, так ще й з’ясувалося, що 2,5 роки продовжувала працювати Липецька фабрика.

Є питання до незаконного позбавлення громадянства і подальших дій щодо Міхеіла Саакашвілі. Не все зрозуміло з панамськими офшорами, і немає відповідей Порошенка щодо цього, – заявив Гайдай.

Також, поллітехнолог стверджує, що “корупція в армії, корупція в Укроборонпромі з його кришуванням і участю його підприємства – Богдан і бізнес-партнера – Олега Гладковського в цьому. Або коли головнокомандувач у розпал війни інкогніто їде в іноземну країну, відпочивати на Мальдівах. Тобто, будучи офіційною особою, він робить неофіційні дії.

Але насправді його глобальна провина в іншому. Країна потребувала рішучих і радикальних реформ, а натомість отримала одного з олігархів, який продовжував зберігати й відстоювати тіньову неофеодальну державу. Оце політична провина. А все інше — справа слідства і правоохоронних органів.