“Виносить речі зі свого кабінету”: Разумков прокоментував можливу відставку Богдана. “Я ніколи не міг подумати”

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков прокоментував інформацію про нібито відставку керівника Офісу президента Андрія Богдана.

Про це він сказав в ефірі одного з українських телеканалів.

Зокрема, так він відповів на питання про те, що нібито в 18.00 з кабінету, де Богдан приймає гостей, почали виносити речі, і чи може це свідчити про те, що Богдан залишає свій пост.

“Я не є прес-секретарем Андрія Йосиповича Богдана. Я думаю, що краще запитати у нього. У мене не було можливості з ним поспілкуватися, не можу це коментувати”, – зазначив Разумков.

На питання, на його думку, це взагалі можливо, з огляду на останні події, спікер сказав:

“Я думаю, що в нашій державі, завдяки нашим людям, можливо все. Свого часу говорили, що Зеленський не може бути президентом. Однак всі бачать, хто саме сьогодні президент. Я, напевно, ніколи не міг подумати, що буду головою Верховної Ради України. Тому, можливо завжди все. Однак, якщо бути коректним, я думаю, що треба не думати, а запитати “.

Раніше “Українська правда” з посиланням на чотири джерела повідомила, що глава Офісу президента Андрій Богдан зібрався у відставку.

В Офісі президента не підтверджують, але і не спростовують можливу відставку Богдана. Про це РБК-Україна повідомили два незв’язаних джерела у владі.

Сам Богдан поки не прокоментував цю інформацію. На його сторінці в Facebook теж немає ніяких повідомлень.