“Вишенька на рошенівському торті корупції”: Гончаренко зганьбився на всю країну. Спливло на поверхню таке….

Нардеп Олексій Гончаренко детально розповів про вихід з “Партії регіонів”, захист російської мови в Одесі на протязі багатьох років і про те, чому після 2014 року приєднався до команди Петра Порошенка.

Про це його розпитали в програмі “Рольові ігри”.

Так, Гончаренко розповів, що був у “Партії регіонів” з 2005 по 2014 роки і хотів вийти з партії відразу після прийняття законів 16 січня. Однак Порошенко попросив його не виходити з партії і не залишати посаду в Одесі.

І Гончаренко вийшов з партії тільки 19 лютого. Гончаренко визнав, в його діях є частина провини в тому, що почалися сепаратистські настрої в Одесі та Україні. Він також підкреслив, що протягом довгого часу виступав за захист російської мови в Україні.

Також Гончаренку показали його виступ з 2009 року, яке дуже схожий на виступ сепаратистів на Сході України в 2014 році.

Гончаренко визнав, що радикальні виступи про важливість російської мови могли стати причиною зіткнень між людьми в Україні протягом 2013-14 років.

Українці в коментарях цього інтерв’ю в Ютубі висловили все своє невдоволення і своє ставлення до нардепа. Багато просто назвали його лицеміром і людиною, яка готова заради грошей на все.

“До чого ж мерзенна людина і у своїх справах і взагалі-мерзенна навіть за народженням, Самий слизький тип всіх часів і народів. Вишенька на рошенівському торті корупції і демагогії. Не знаю, додивлюся чи до кінця …, Дуже шкода, що ютуб дозволяє реакції на відео тільки “лайк” і “дізлайк”, але не дозволяє поставити реакцію “це було дуже смішно”.

#Президент почуй нас!