Виїхав на зустрічну! Дубінський потрапив у моторошну ДТП. Перші подробиці

Сьогодні, 1 березня, у ДТП на Львівщині потрапив народний депутат Олександр Дубінський. Про це повідомляє «Слово і діло».

За даними видання, о 6.20 на автодорозі поблизу міста Стрий Львівської області він не впорався з кермуванням машини Toyota. Виїхав на зустрічну смугу, і зіткнувся з іншою автівкою.

«Водій та пасажир отримали тілесні ушкодження, потерпілих доставлено до лікарні. Їх діагноз встановлюється», йдеться у повідомленні.

Речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська підтвердила, що на автодорозі Київ – Чоп (613 км, це поблизу Стрия) cталося зіткнення двох автомобілів «Тойоти» і джипа. За попередньою інформацією, водії не перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події, вирішується питання правової кваліфікації.

Нагадаємо, що скандального нардепа Олександра Дубінського 11 січня п внесли у санкційний список США. Держава звинуватила його у втручанні в американські вибори. Президент Володимир Зеленський просив, аби Дубінський добровільно вийшов з фракції. Нардеп не погодився, бо казав, що він ні в чому не винен.

Згодом “Слуга народу” провела голосування та вирішили виключити нардепа. На усунення Дубінського могли також вплинули відкриті проти нього кримінальні справи. Так, Офіс генпрокурора звинуватив політика в ухиленні від сплати податків, а також відмиванні грошей.

Крім того, нардепа планують позбавити посади Дубінського можуть позбавити посади в партії “Слуга народу”, – ОП голови партійного осередку на Київщині.