“Вже місяць, як працюємо”: До Тимошенко почали ходити з коаліції

На програмні заходи колишнього прем'єра, майбутнього кандидата в президенти Юлії Тимошенко почали ходити нардепи з "Народного фронту".

Відповідне фото виклав у Facebook "народнофронтівець" Леонід Ємець.


Він позує на фоні банеру "Національна платформа: новий суспільний договір".

На іншій світлині нардепа від "Батьківщини" Альони Шкрум за обговоренням "національної мети" поряд із Тимошенко – політтехнолог Сергій Гайдай.

Популярне: Найщасливіший день в житті перетворився на жах: Викрадена гостями наречена попала в моторошну аварію

"Вже місяць, як працюємо над новою Конституцією та Суспільним договором. Темп шалений", – написав Ємець.

15 червня у столичному Виставковому центрі "Київекспоплаза" Юлія Тимошенко організувала форум "Новий курс України". Там Тимошенко представила програму розвитку держави. Пізніше заявила, що йде у президенти.

Нагадаємо, що у Варшаві, 12 липня, в одному з готелів помітили лідера фракції "Батьківщина" Юлію Тимошенко і українського олігарха Ігоря Коломойського.

Як повідомив з посиланням на інформацію свого джерела журналіст видання "Слово і діло" Богдан Кузьмич в Facebook, готель знаходиться біля аеропорту.

"Вчора один товариш з Волинських країв повернувся з Польщі. Там він часто буває у своїх справах. І до Києва заїхав транзитом. Поспілкувалися. Він розповів, що перебуваючи в Варшаві, бачив Юлію Тимошенко. Зайшов жарт про бігборди з новим курсом. Але суть в іншому. За його словами він бачив її на днях, 12 липня, в готелі в якому зупинявся переночувати. Готель хороший біля аеропорту", – розповів він.