Вже тоді ми готувались! Парасюк в новій заяві потужно розніс Луценка. Країна затамувала подих

Екснардеп Володимир Парасюк виступив із різкою заявою, згадавши події 2007 року.

Подаємо його слова в оригіналі:

Впізнаєте?

Це 2007 рік. Теренова гра «Гурби-Антонівці».

Вже тоді ми готувались до чогось, чого не знали, але чомусь завжди було відчуття, що ворог прийде на нашу землю. І згодом багато з ким ми знову зустрілись на Майдані, а потім на війні. І цим дівчатам, і хлопцям не треба було нічого пояснювати, вони вже були готові. Бо таке було наше виховання.

Найперше, хочеться подякувати батькам, що вкладали в голову правильні ідеї і давали можливість розвиватись.

P.s. До речі, пригадалось як ми приїхали на святкування Покрови до Києва, а нас зустріла міліція. І тоді наказ затримувати людей дав великий «патріот» Луценко. Він був міністром внутрішніх справ. В цей час за «Слава Україні» тебе вважали якимось не таким, а ми мріяли, щоб ці слова стали нормою життя кожного українця.

Ось так все міняється!

Варто зазначити, що раніше до річниці Революції гідності Володимир Парасюк також поділився своїми думками стосовно тих подій, подаємо його слова в оригіналі:

Незважаючи на весь цей фаталізм і ниття, які існують в суспільстві, всеодно є відчуття перемоги Революції Гідності. І ніхто, і ніщо не зможе змінити це відчуття, бо на Майдані була перемога, перемога чітка і безкомпромісна.

Тоді це був звичайний день, який багатьох змінив. І в майбутньому він ще багато кого змінить, бо все, що треба, вже записане в історії.

Непотрібно втікати від перемог, ними потрібно надихатись і рухатись вперед.

Як би не було важко і як би зрада не полонила ваше серце, завжди будьте гордими представниками нації. Ви – вільні люди, які мають вибір. Цінуйте це, звернувся він до українців.