«Я БОЛЬШЕ НЕ ПРЕЗИДЕНТ»!? Кінець правління Путіна – його знесли: переворот в Кремлі! Новий очільник РФ, прізвище відоме!

Жодна з веж кремля не зможе самостійно утримувати всю повноту влади, тому вони домовлятимуться, хто буде новим путіним. Саме такі будуть дії кремля після смерті путіна.

Про це розповів аналітик Інституту майбутнього Ігор Тишкевич.

Як пояснює аналітик, станом на сьогодні, якщо з чутки про смерть диктатора правдиві, то вежі кремля намагатимуться повторити цей же кейс. Тобто, пояснює він, вежам кремля потрібна буде досить слабка людина на посаді президента, яка б виконувала роль навіть не арбітра, а просто посередника між різними групами.

«І ось тут якраз і сильний бік, і загроза для цих груп деконструкції росії. Тобто на першому етапі буде спроба вибрати путіна 2, тому що путіна оточення єльцина теж ставило як людину, яка може бути керованою. І на початковому етапі ці групи спробують зробити якраз керовану людину», — розповідає Ігор Тишкевич.

До того ж, додає експерт, насправді тут досить багато потенційних претендентів. Зокрема, зазначає він, це може бути кірієнко, мантуров, мішустін, персон для вибору вистачає.

«Питання просто в тому, наскільки вежі кремля між собою домовляться, тому що ресурсів для того, щоб самостійно утримувати всю повноту влади, жодна з веж не має. Тобто їм доведеться домовлятися хоч би на двох», — стверджує Ігор Тишкевич.

Нагадаємо, що раніше прессекретар кремля Дмитро Пєсков вже обмовився, яким має бути наступний Путін.

«Після того, як чинний президент російської федерації володимир путін залишить свою посаду, наступним російським лідером повинен стати «такий самий», як путін», — говорить Пєсков.