Я ПОКИДАЮ РФ! Переворот почався: НОВИЙ ПРЕЗИДЕНТ В ЕФІРІ – вся РФ на вулицях, Путіна винесли!

Стало відомо, що якщо ЦВК відмовить Борису Надєждіну в реєстрації як кандидата на вибори президента РФ, то політик звернеться до Верховного суду.

Про це він заявив у своєму telegram-каналі.

Зокрема, у штабі Надєждіна повідомили, що у 15% підписів було виявлено брак. Можливо так зробили спеціально, щоб не допустити суперників Путіна до виборів.

«Нам достатньо відбити приблизно 4500 підписів із 9209, визнаних недійсними. Якщо Центрвиборчком відмовить мені в реєстрації, я оскаржу рішення у Верховному суді», — написав Борис Надєждін.

Раніше заступник голови ЦВК Микола Булаєв натякав на «проблемні підписи» у Надєждіна.

«Коли ми бачимо десятки людей, яких уже на цьому світі немає, а вони дали підпис, виникає питання про етичні норми збирачів підписів. Якоюсь мірою кандидат до цього причетний», — заявив він на засіданні ЦВК.

«Ми з вами живіші за всіх живих. Якщо в моїх підписних листах комусь ввижаються мертві душі — ну що ж, друзі, це питання не зовсім до мене. Це більше до церкви, до екзорциста», — прокоментував ці твердження Надєждін, опублікувавши фотографії черг із людей, які залишали за нього підписи.

До того ж, Борис Надєждін заявив, що не закликатиме своїх прихильників до акцій протесту, якщо його не зареєструють.

«Я не буду закликати до несанкціонованих мітингів або до чогось ще незаконного. Чого я буду людей підставляти? Навіщо мені це треба?», — сказав він.

Проте, не виключено, що люди самі вийдуть на вулиці, коли зрозуміють яким способом Путін може прибирати усіх своїх суперників на виборах.