“Я сподіваюся, що він там і згниє”: маніяк десять років ґвалтував чоловіків. Дві сотні жертв

У Британії засудили до довічного ув’язнення серійного ґвалтівника, що скоїв 159 сексуальних злочинів, зокрема 136 зґвалтувань.

Суд у Манчестері визнав Рейнара Синагу винним у тому, що він заманював до своєї квартири чоловіків, підмішував їм у напої наркотик, потім ґвалтував і знімав статевий акт на відео.

Щонайменше 190 чоловіків стали жертвами 36-річного злочинця, заявили у поліції.

Його ім’я вперше оприлюднили після винесення вироку в Королівському суді Манчестера цього тижня. Як заявив суддя, Синага є злісним сексуальним маніяком, який завжди буде становити небезпеку.

На його рахунку, за заявою прокуратури, найбільша кількість зґвалтувань в історії англійського права.

Британець індонезійського походження, що навчався в аспірантурі Лідського університету, чатував на чоловіків, які пізно виходили з барів та нічних клубів, а потім заманював їх до себе додому, часто з обіцянкою викликати таксі або випити по чарці.

Там він підмішував своїм жертвам у напої наркотичну речовину і, дочекавшись, коли вони впадуть у несвідомий стан, ґвалтував їх. Чоловіки, прокинувшись, не пригадували, що з ними сталося.

Синага заперечував усі висунуті проти нього звинувачення, стверджуючи, що секс завжди був за обопільною згодою.

Він також казав, що всі чоловіки заздалегідь давали згоду на зйомку і лише прикидалися сплячими. Але суддя назвав ці пояснення сміховинними.

У суді зачитали заяви жертв ґвалтівника, один з яких зізнався, що Синага частково зруйнував його життя. Ще один чоловік сказав: “Я сподіваюся, що він ніколи не вийде з в’язниці, так там і згниє”.

Кілька людей зізналися, що зустріч з Синагою, і те, що з ними сталося, серйозно позначилося на їхньому психічному здоров’ї, викликавши у деяких суїцидальні думки.