Я ЗАКІНЧУЮ ВІЙНУ! Екстрене включення – прямо з США: Путін аж побілів. Фурор на весь світ!

США, попри затримку допомоги розробляють план співпраці з Україною, бо для Байдена важлива пряма перемога над Путіним. Кінець війни значно б покращив не лише стан справ для українців, а й для всього світу.

На фоні цього заступник Державного секретаря США Вікторія Нуланд озвучила власний прогноз на хід подій у 2024 році.

Вона зазначила, що російського президента Володимира Путіна чекають сюрпризи на полі бою в Україні. На її думку, Україна доб’ється дуже великих успіхів.

«Я повинна сказати, що я покидаю сьогодні Київ з великою впевненістю в єдності і рішучості українського народу щодо 2024 року. Я також впевнена, що незважаючи на те, що Україна зміцнює свій захист, Путіна чекають сюрпризи на полі бою. І Україна доб’ється дуже великих успіхів», — сказала заступник Державного секретаря США.

Ба більше, у Штатах мають заготовки на той випадок, якщо їх політику піддадуть критиці на тлі ймовірності повернення в президентське крісло Дональда Трампа, такою думкою поділився  Віталій Кулик — директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства.

За його словами, Держдепартамент США працює над угодою, яка дозволить підтримувати Київ, попри на те, що республіканці будуть здійснювати опір.

Аналітик додав, що документ у багато чому повторює угоду, яку на 10 років підписали Україна і Великобританія.

«Інституційна підтримка, яка не пов’язана з особистостями тих чи інших політиків, чи очільників держав…», — підкреслив експерт.

Кулик зазначив, що йдеться про те, щоб була системна робота, яка дозволяє українцям вижити.

«…Основна мета — тримати фронт і модернізувати наші Збройні сили…», — сказав він.