Як Садовий “засвітився” на грандіозному фестивалі євангелістів на “Арені Львів” (фото+відео)

Міський голова Львова Андрій Садовий виступив із промовою на відкритті «Фестивалю надії», який організували на «Арені Львів» євангелісти.

Про це повідомляє Корупція.Інфо

У прес-службі «Фестивалю надії» підтвердили, що міський голова Львова Андрій Садовий виступив на відкритті.

Про це свідчать як і численні фото та відеоматеріали, так і зазначається на офіційному сайті фестивалю євангелистів-бабтистів.

Однак «світити» інформацію про виступ Садового перед євангелістами не стали. Прес-служба Львівської міськради не розповсюдила жодної інформації про це, власне, як і саму промову міського голови.

Але, якщо прес-служба міського голови "мовчить", безліч інформації можна відшукати на офіційній сторінці фестивалю у Фейсбуці.

Зокрема, на світлинах серед почесних гостей "красується" і сам львівський мер.

 

Мало того, як зазначають на офіційному сайті "Фестивалю надії за участі Франкліна Грема"міжнародний фестиваль відбувався за підтримки Львівської міської ради і особисто мера Андрія Садового. Цікаво, що інформація про підтримку цього дійства у Львові на офіційному сайті міськради так і не оприлюднена.

Як зазначають на офіційному сайті фестивалю, міський голова звернувся до земляків та гостей:

"Дуже тішуся, тому що серед нас – Ісус Христос, і ми зібралися для слави Його. Я прошу всіх про щиру молитву за мир в Україні, моліться за те, щоб Бог наповнив людські серця любов’ю. Важливо, щоб ми пам’ятали, що є десять Божих заповідей. Будемо жити за ними – будемо щасливі".

Зазначимо, що Євангелістська асоціація Біллі Ґрема цього року проводить Фестивалі надії у восьми країнах. Попередній такий захід в Україні за участі Франкліна Ґрема відбувався 2007 року у Києві на Олімпійському стадіоні.

На "Арені Львів" фестиваль розгорівся справді феєричним і фінансово не дешевим дійством. Адже на організаторів фестивалю покладалася як і грошовита оренда львівського стадіону, так і оплата безлічі бігбордів та сітілайтів, які красувалися містом ще завдого до самого фестивалю.

Загалом на фестиваль прибуло близько 40 тисяч людей. Мало того, концертну програму наповнили всесвітньо відомі музиканти. Як зазначають на офіцінйому сайті:

Все, що відбувалося на сцені, – яскраве, змістовне і насичене. Цьому є безапеляційні докази. Об’єднаний хор у 2800 голосів і півтисячі інструментів у симфонічному та духовому оркестрах під керівництвом диригентів Сергія Білоконя (Україна) та Стівена Бенхема (США). До того ж – інструментальний дует джазового піаніста Хантлі Брауна з Ямайки та ректора Тбіліської державної консерваторії саксофоніста Резо Кікнадзе. До них долучився один з найшвидших у світі гітаристів, ковбой Денніс Агаджанян.

Співали також всесвітньо відомі майстри вокалу Mansound (Київ), дует Джона і Анни Барбур, Патліс Бенд (Білорусь), Дарина Кочанжі (Одеса), Брія Блессінг (Львів) і Анна Поночевна (Київ). Всі вони разом зустрілися на сцені Фестивалю надії. Особливою родзинкою став сольний концерт Майкла Вітакера Сміта, багаторазового володаря премій Grammy та Dove.

Пропонуємо вам переглянути відео феєричного дійства: