Який там сором: чиновниця знялася в вульгарному кліпі на непристойну пісню (ВІДЕО +18). В неї взагалі гальм нема

«Ми так пахали, що не помітили, твою мать, – на дворі зима і Новий рік знову!» – співають жінки.

Директор кримської філармонії знялася в вульгарному кліпі на паскудну пісню, повідомляє Корупція. Інфо

Чиновниця знялася в паскудних кліпі, в якому вона з колегами з Мінкультури Криму в корсетах на голе тіло в салоні автомобіля під переспів відомого хіта групи «Серебро» вітають з Новим роком.

«Ми так пахали, що не помітили, твою мать, – на дворі зима і Новий рік знову!» – Співають жінки.

Ролик з кримськими «культурними» чиновницями опублікував в Мережі блогер Володимир Гарначук.

«Зараз, хлопці, я покажу вам новорічний кліп у виконанні знатної гьорлз-бенд – чиновниць від культури Республіки Крим! Головна зірка, та, що за кермом, – генеральний директор ГАУК "Кримська державна філармонія" Олеся Костенко, також суміщає посаду в ялтинському концертному залі "Ювілейний". Решта три героїні на сьогодні також займають керівні пости в структурах Мінкульту республіки», – підписав він відео.

Інтернет-користувачі відзначили, що, хоча ролик з «зірками» від Мінкультури Криму був знятий ще в 2011 році, він явно не відповідає нинішній репутації і посадовим положенням чиновниць.

«Нормально, що хоч і колишній, але все-таки міністр культури Криму, директор кримської філармонії, сидячи в автівці, палить сигари, лапає один одного за сиськи?», – обурюються в соцмережах.

«Костюми дівчата купили в секс-шопі», – іронізують багато коментаторів, пояснюючи, що раніше міністр культури Криму Аріна Новосельська на одному з офіційних заходів з'явилася в кричущому платтю «леопардового» забарвлення, що став приводом для численних жартів.

Сама гендиректор ГАУ культури «Кримська державна філармонія» Олеся Костенко пояснила в Facebook, що не має наміру «вплутуватися» і вважає кліп свідченням «найщасливіших часів, знятим для коханих чоловіків».