Ярош відрікся від “Правого сектора” і створює свій рух (Відео)

ш

Недавно лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош 28 грудня оголосив про свій вихід з організації та створення нового руху.

Про це йдеться у його зверненні, передає Корупція Інфо


"Я вважаю, що за станом на сьогодні ПС як революційна структура виконав свою місію, і виконав її по повній. Це і бої на Майдані, і створення Добровольчого Українського корпусу для відсічі зовнішнім агресору. Зараз настав час зосередитися на державних справах. Наш рух виросло , зміцніло і переходить на новий етап свого розвитку. Тепер ми хочемо постати не як вузько-функціональне, а як загальнонаціональне патріотичний рух, з метою об'єднати всіх патріотів України. Без радикалізму на межі з маргінесом, але і без ліберальної демагогії ", – зазначив Ярош .

Він вирішив створити рух, метою якого буде створення Української самостійної соборної держави. За словами Яроша, воно буде опозиційно чинної влади.

"За вищезгаданих причин я разом з моєю командою виходжу з Національно-визвольного руху" Правий сектор ". Ми ініціюємо створення нового суспільно-політичного руху, установчий з'їзд якого планується на лютий. Працюємо зараз над його розвитком, концепцією діяльності, програмними принципами", – відзначив уже екс-лідер ПС.

Ярош також вирішив з добровольчого українського корпусу ПС на основі 5-го і 8-го батальйонів і медичного батальйону "Госпітальєри" створити добровольчу українську армію у складі нового руху.