Ярош звернувся до РНБО з невідкладним питанням: що трапилось

Діяльність російського бізнесу в Україні є одним із факторів, які тягнуть Україну назад і заважають перемозі держави. РНБО має негайно прикрити діяльність компаній країни-агресора.

На цьому наголосив народний депутат і лідер Української добровольчої армії Дмитро Ярош. Подаємо його слов в оригіналі. 

Російсько-українська війна триває роки…

У нас – добровольців – є одна стратегічна мета: Перемога у цій війні за Незалежність. Отже всі свої помисли та дії ми присвячуємо саме цій меті.

Популярне: Жорсткі перевірки та контроль: Влада підготувала нові сюрпризи пенсіонерам

Для нас Перемога – це не тільки звільнення окупованих нашим віковічним ворогом територій, але й утвердження державності української нації в колі вільних народів світу. Цьому ми присвячуємо свою боротьбу.

З Війни ми бачимо великі, епохальні зрушення по відродженню свідомості та ідентичності нашого народу. І це обнадіює і надихає…

Але тут же, ми відстежуємо і всі негаразди, що є в тилу. Їх досить багато і вони тягнуть Україну назад – в імперське стійло, стоять на заваді нашій спільній Перемозі. Вони, ці тягарі минулого, присутні у політиці, економіці, у владних і силових структурах, в свідомості величезної кількості простих українців. Це комплексна проблема. І деколи здається, що вирішити її у цивілізований ненасильницький спосіб майже неможливо…

Одним із таких імперських тягарів є присутність, на п’ятому році Війни за Незалежність, російського бізнесу в Україні. При тому це не тільки матеріальний фактор, це, в першу чергу, фактор морально-психологічний, який підриває єдність нашого народу, деморалізує особовий склад Збройних Сил України, СБУ, МВС тощо, революціонізує пасіонарну частину нашого суспільства, а отже, призводить до дестабілізації загальнодержавної ситуації та послаблення Тилу.

А без міцного Тилу – перемоги на Фронті досягнути неможливо!

Знаю, що Генеральний прокурор Юрій Луценко звернувся до РНБО з цього приводу. Знаю, що вирішення цього питання максимально гальмується. Здогадуюсь чому: мабуть, у багатьох владоможців з цими «бізнесами» є спільні інтереси.

Та незважаючи на це, звертаючись до Голови, Секретаря і членів РНБО, із закликом негайно прийняти відповідне рішення і покласти край діяльності ворожих економічних структур в Україні.

Також хочу нагадати керівництву Держави, що у Війні за Незалежність або Перемагають Всі, або програють – теж Всі. А вам є що втрачати у випадку програшу…

Слава Україні!