“Його дружина вагітна…”: Шуфрич просить суддю про таке… Невже він погодиться?

Народний депутат від фракції "Опозиційного блоку" Нестор Шуфрич заявив про готовність взяти на поруки свого сина Нестора, який збив чоловіка на пішохідному переході, передає Корупція.Інфо.

Популярне: Від голови нічого не залишилось!!! Смертельна ДТП у Києві, видовище не для слабких нервів

Адвокати Шуфрича-молодшого оголосили про такі наміри під час судового засідання, де сину нардепа обирають запобіжний захід.

"Ось заява Нестора Шуфрича про бажання взяти підозрюваного на поруки. Нестор Іванович є людиною, яка заслуговує довіри", – наводить "Українська правда" цитату захисника.

Сам нардеп попросив суддю задовільнити його клопотання.

"Прошу врахувати це клопотання сторони захисту і задовольнити його", – наголосив парламентар.

Нагадаємо, 26 серпня син народного депутата Нестора Шуфрича безпосередньо на пішохідному переході збив перехожого. ДТП була скоєна на автомобілі марки Bentley, який синові депутата не належав, а був наданий для знімань кліпу його товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім'ям Pabl.A на парковці клубу FreeДом.

Для допомоги постраждалому нардеп забезпечив приїзд ізраїльських медиків. Нині Олексій Мельниченко перебуває у свідомому стані, його лікування продовжиться у приватній лікарні. У Нестора-молодшого відібрали закордонний паспорт, йому загрожує від 3 до 8 років ув'язнення.