Юхуууу! СВІТОВИЙ РЕКОРД ЗСУ – все командування РФ знищено: НАТО просто випало! Прибили одним махом!

За інформацією з відкритих джерел, від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, російська військова авіація втратила приблизно 200 пілотів. Крім того, втрати офіцерського складу оцінюють у понад 2705 осіб.

Про це повідомив редактор одного із видань Діма Трещанін.

За його словами, до уваги беруться некрологи, фото з місць поховань, газетні вирізки із зазначенням імені загиблого тощо.

“Тут теж треба розуміти, що людина загинула, і ми не завжди знаємо, що вона військовий пілот. Їх взагалі дуже складно розшифрувати, ми витрачаємо дуже багато ресурсів на те, щоб зрозуміти, що ця людина перебувала в льотному складі. У нас зараз близько 200 осіб льотного складу вважається загиблими”, — повідомив Трещанін.

Він зауважив, що зараз російська авіація зазнає великих втрат на землі, а не в повітрі, і по техніці, а не по людях.

За час українського контрнаступу армія РФ втратила приблизно 370 офіцерів, серед них два генерали, 32 підполковники та полковники. Загалом же з початку повномасштабного вторгнення, за даними одного із видань, було ліквідовано 2 705 офіцерів.

“Для того, щоб люди йшли в бій, їх повинен вести офіцер. Тому що сама структура російської армії не передбачає ініціативи, самостійності. Друга причина великої загибелі російських офіцерів — удари українських сил по штабах”, — пояснив великі втрати серед офіцерів армії РФ головний редактор видання.