З розгону у стовп! П’яна киянка влаштувала істерику поліції, кадри свавілля

У Києві 9 вересня п'яна жінка влетіла в стовп, а після аварії влаштувала істерику прибулим на місце події патрульні.

Про інцидент повідомляється в Telegram-каналі "Київ Оперативний". "Вночі пані Аня керувала автомобілем Chery, AA1071KI. Їхала по Межевому провулку. Потім приїхала в стовп. Стан Ані можна побачити на відео. Приємного перегляду", – йдеться у коментарі до кадрів.

На фото і відео видно, що п'яна жінка навіть слова не може сказати і постійно падає на асфальт.

Популярне: Одружуватися в Україні можна буде лише за однієї умови: в Раді прийняли новий закон

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що 8 вересня, в Одесі в результаті ДТП загинули три людини і ще п'ятеро людей поранені. Як повідомили в прес-службі ГУ Нацполіціі в Одесі, зіткнення BMW і Skoda сталося на Фонтанській дорозі.

Так, BMW на великій швидкості врізався в Skoda. Автомобілі від удару відкинуло в різні боки дороги, де знаходилися люди. В результаті аварії загинули три людини, одна з яких померла у кареті "швидкої". За останніми даними, постраждали п'ятеро людей.

У ЗМІ з'явилася інформація зі слів очевидців, що на перехресті не працював світлофор, що могло послужити причиною ДТП. Однак, це не підтвердилося: записом реєстратора одного з автомобілістів зафіксувано, як BMW на великій швидкості перетинає перехрестя на заборонний сигнал світлофора.

Блогер Зоя Казанжи в своєму Facebook повідомила, що трагедія сталася на 6-й станції Великого фонтану. BMW летіло зі швидкістю понад 100 км/год і врізалося в Skoda, а потім в зупинку, де були люди.

За її даними, серед постраждалих є дитина. А загиблу жінку на зупинці зустрічав чоловік і вона померла на очах чоловіка.