З’явилися фото покинутої дачі Ющенка

У мережі оприлюднили фото недобудованої дачі третього президента України Віктора Ющенка, яка знаходиться в селищі Татарів (Івано-Франківська область).

Відповідні знімки опублікував блогер Юрій Романюк на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передає Корупція.Інфо.

"Карпатська дача (резиденція) Ющенко в Карпатах. Все завмерло. Зарості. Недоглянуті. Видно, що вже багато років сюди не інвестують і нічого тут не розвивається. Всі законсервовано", – підписав він публікацію.

Також Романюк поділився зі своїми передплатниками фотографіями занедбаного маєтку.

Відзначимо, що дача третього президента України знаходиться серед мальовничих карпатських гір, вражаючою краси вікових дерев і бурхливих гірських річок.

Проект дачі увазі кілька будівель, мабуть, для самого екс-глави держави і його сім'ї, а також господарські приміщення, будиночки для гостей і розваг. Велика частина з них виконані з популярного в цій місцевості дерев'яного зрубу.

Користувачі мережі також відреагували на опубліковані фото: "Мабуть, дуже бідує …", "Такий він господар був: як в державі, так і на власному подвір'ї … Але по суті ж – це територія Карпатського національного природного парку", " він же раніше там часто бував "," А бджілки де? розпродати або роздав гуцулам? ".