“З юним Даніелем”: Стало відомо, де і з ким Ляшко проводить останні дні канікул. Вирішив добре розслабитись перед сесією

За інформацією, отриманою від близького оточення першого заступника Радикальної партії Юрія Сухіна, він, після тривалого перебування на європейських канікулах (на своєму авто і з водієм), виїхав до Мюнхена на зустріч до свого боса – лідера партії Олега Ляшка, передає Корупція.Інфо.

Популярне: Кожен з нас працює з цим приладом !!! На Львівщині стався трагічний випадок з юнаком, прочитайте, щоб не повторити його помилку

Олег Ляшко, за даними джерела, вилетів туди сьогодні, 27 серпня, рейсом МАУ PS415 о 12:45 Бориспіль – Мюнхен.

Зі столиці Баварії куми поїдуть на зустріч до свого молодого друга Даніеля, про якого "Страна" розповідала раніше. Ляшко і Сухін дуже люблять цей напрямок, тому що за інформацією, Даніель проживає в передмісті Мюнхена, де знаходиться будинок його батьків.

Відзначимо, що, як випливає з матеріалів слідства у сфабрикованій за участю нардепа від Радикальної партії справи про вимагання проти головного редактора "Країни" Ігоря Гужви, статті нашого сайту про спільне проведення часу Ляшко і Сухіним і Даніелем дуже сильно дратували керівництво "радикалів".

Раніше "Страна" знайшла інформацію про таємничого супутника Олега Ляшко, якого звуть Даніель Лайс. Він громадянин Німеччини, але вчиться в Києві.

Пізніше головний радикал підтвердив інформацію "Страни", розмістивши у себе в Facebook фото з Даніелем і кумом Сухіним, зроблені під час прогулянок по Відні.