За хабар лікарі дозволили тричі контуженому бійцеві АТО знову воювати

У дев’яносто третій механізованій бригаді воює боєць, якого називають героєм, адже він виявив бажання повернутися на фронт після того, як був тричі контужений.

А щоб отримати дозвіл від лікарів медичної комісії, виклав хабар у розмірі 2 тисяч гривень, пише на своїй сторінці у Фейсбук  позаштатний радник міністра інформполітики в АТО Олександр Бригинець, повідомляє Корупція.інфо

«Про цю історію активно говорять в 93-й механізованій бригаді. Бійці з гордістю розповідають про колегу-героя, який отримавши третю контузію на третій війні повернувся на передову. Лікарі хотіли його «списати» але боєць не планував в тил. Тому й довелося «домовлятися» з лікарями за .. хабар », – розповів Бригинець. 

Як розповідають між собою самі бійці, за словами Бригинця, справа йде про хабар в розмірі не менше двох тисяч гривень. Радник міністра здивований і обурений таким вчинком лікарів, яких називає «виродками». Адже, пояснює, це нонсенс – отримувати хабар не за те, щоб «відкосити» бійця від армії, а щоб навпаки – повернути його на фронт за його власним бажанням.