За нею тягнеться темне минуле: ключовий свідок у справі Зайцевої виявилася замішана у скандальній афері

Ключовий свідок у справі Олени Зайцевої лікар-нарколог Олена Федірко, яка загадково зникла після ДТП, виявилася замішана у скандальній афері. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила журналістка Тетяна Доцяк.

За її словами, син Федірко проходить в якості обвинуваченого у кримінальній справі. Чоловіка підозрюють у вимаганні та отриманні хабара за вирішення питання з лікарем-наркологом. Цим лікарем і була його мати.

«У чоловіка нібито знайшли канабіс, Федірко подзвонив цій людині і сказав, що наркотичні речовини« зникнуть »за 4700 тис. грн. Слово стримав – аналіз видав чистий, і був затриманий під час отримання останнього траншу », – пише журналістка.

Крім того, син Федірко попадався п'яним за кермом, проте штраф сплатив.

Популярне: Я – готовий”: Вакарчук зробив гучну заяву про президентство


Як відомо, лікар-нарколог Олена Федірко проводила першу експертизу Олени Зайцевої після аварії. Під час першого огляду вона вказала, що Зайцева була в стані наркотичного сп'яніння. Подальші аналізи підтвердили наявність кодеїну і фенобарбетала, однак для остаточних висновків чомусь не вистачило біологічного матеріалу, відібраного у підозрюваної.


 
При цьому сама Федірко загадково зникла і її не можуть залучити для надання свідчень. Виявилося, вона виїхала на окуповану територію Донбасу.