За свої мільйони відзвітували запорізькі і дніпропетровські чиновники

Хоча декларацію про доходи, відповідно до законодавства, можна подавати до травня, деякі чиновники Запорізької та Дніпропетровської областей вирішили впоратися з цією справою раніше і вже відзвітували перед державою про свої доходи.

Очолив список «найбагатших» голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. Його дохід за 2014 рік склав 5,749 млн грн. З них тільки 534 тис. грн – зарплата чиновника. Натомість у вигляді дивідендів і відсотків з банківських вкладів Резніченко отримав 3,491 млн грн. До того ж, голова облдержадміністрації зазначив, що на його рахунках лежить 24,472 млн грн. Більше мільйона він також отримав від підприємницької і професійної діяльності. 

Автопарк Резниченка: Range Rover, Range Rover Evoque, Lexus LX 470, Toyota Land Cruiser Prado і Hyundai Coupe.

Читайте також: Садовий показав декларацію про доходи за 2014 рік (фото)

Але і це ще не все. Валентин Михайлович задекларував десять земельних ділянок загальною площею 2,7908 га, дачний будинок в 201 кв. м, дві квартири площею 63,9 кв. м і 191,5 кв. м та іншу нерухомість площею 51,1 кв. м.

Свою декларацію про доходи В. Резніченко подав ще на початку березня, коли обіймав посаду губернатора Запорізької області.

Нагадаємо, що Національний банк України 26 березня опублікував дані про доходи керівництва НБУ. Відзвітувала за свої 26 млн. грн і Голова НБУ Валерія Гонтарєва.

Джерело: Корупція.Інфо.