“Забив до смерті прикуту до ліжка матір…”: Жахливий інцидент трапився в Одесі

Одесит забив до смерті прикуту до ліжка матір, – поліція Поліція затримала 47-річного одесита: його підозрюють у побитті прикутою до ліжка матері. Через отримані травми жінка померла, передає Корупція.Инфо

Популярне: Вона багато разів пaдaлa…: Головна підозрювана у вбивстві школярки на Житомирщині розповіла страшні деталі злочину

Про це повідомили сьогодні в регіональному управлінні відомства. За даними поліції, 68-річна жінка тяжко хворіла, все клопоти по догляду за нею лягли на сина. Увечері, повернувшись додому напідпитку, він виявив, що постільна білизна забруднена.

Це стало приводом для сварки. Прийшовши в лють, чоловік побив матір, удари наносив ногами. Літня жінка, проживши ще два дні, померла. Про смерть в поліцію повідомила її сестра. Причиною загибелі став больовий шок: до такого висновку прийшли експерти, які виявили у потерпілої численні переломи ребер.

Розпочато кримінальне провадження. Синові загиблої повідомлено про підозру. Що загрожує покаранням – позбавлення волі на строк від семи до 10-ти років.