Забув 2016 рік! Порошенко приголомшив всіх – йому нагадали. Термінова заява на вечір розбила

З вечора вся стрічка забита Порошенком, розпочав свій допис  у фейсбук екс-нардеп Семен Семенченко.

Подаємо позицію в оригіналі:

Прочитав, подивився. Круто. Доларовий мільярдер, який не має права займатися бізнесом з 1996 року подарував постраждалим аж два генератора. Причому «тихо і без піару». Як і робиться будь-яка благодійність. Телевізійні камери зліва і справа на фото не мають відношення до благої справи, а той факт що ці фото зараз визирають з кожної праски – збіг. Збільшення вирубок в два рази за час президентської каденції Порошенка – підступи ворогів. Ну а зняття заборони на вивезення лісу кругляка в Європу – це теж не він. У тій паралельній реальності з якої доноситься потужне мукання «Дякую» ці факти не зафіксовані. Як і будь- яка мозкова активність в рядах захоплених шанувальників «гетьмана».

Зазначимо, що справи проти колишнього президента України Петра Порошенка більшість українців, а саме 51%, вважають боротьбою за справедливість та покаранням за порушення закону. Про це свідчать дані останнього опитування КМІС.

Зазначається також, що третина українців впевнені, що справи проти Порошенка є політично вмотивованими. 19% сказали, що їм важко відповісти на це питання.

Опитування проводилося з 20 по 23 червня 2020 року методом CATI (Телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера). Вибірка включає в себе 2000 респондентів і є репрезентативною для дорослого населення України (у віці 18 років і старше).

Нагадаємо, вранці 10 червня Порошенко прибув на допит в ДБР, де його повинні були допитувати у справі про прослуховування міжнародних переговорів з його участю. У бюро заявили про те, що нібито повідомили Порошенко про підозру.

Про те, що ДБР готується вручити Петру Порошенку підозра за фактом можливого незаконного призначення на посаду першого заступника глави Служби зовнішньої розвідки України Сергія Семочка, заявляв ще колишній керівник Держбюро розслідувань Роман Труба в грудні минулого року.

За місяць до цього журналісти Bihus.Info вказали на те, що Семочко міг домовитися з Порошенком про незаконне звільнення з вказаної посади, яке тепер він оскаржує в суді.

Працюючи в СБУ Семочко, мав безпосереднє відношення до втручання спецслужби в процес державних закупівель препаратів для перитонеального діалізу. А його родина має громадянство РФ.

З вечора вся стрічка забита Порошенком. Прочитав, подивився. Круто. Доларовий мільярдер, який не має права займатися…

Опубликовано Семеном Семенченко Воскресенье, 28 июня 2020 г.