“Занадто багато знала”: колега загиблої Семенюк-Самсоненко розповів усю правду про її вбивство, ВИ ПОВИННІ ЦЕ ЗНАТИ

Ñîñòîÿëàñü ïðåññ-êîíôåðåíöèÿ "Ðåéäåðñêèå çàõâàòû ïðåäïðèÿòèé: íàçàä â ïðîøëîå?" ñ ó÷àñòèåì ýêñ-ïðåäñåäàòåëÿ Ôîíäà ãîñóäàðñòâåííîãî èìóùåñòâà Óêðàèíû Âàëåíòèíû Ñåìåíþê-Ñàìñîíåíêî è äèðåêòîðà Àíòèðåéäåðñêîãî ñîþçà ïðåäïðèíèìàòåëåé Óêðàèíû Àíäðåÿ Ñåìèäèäüêî.

Екс-спікер Верховної Ради Олександр Мороз не вірить, що загибель його колишньої соратниці по Соціалістичній партії Валентини Семенюк-Самсоненко була самогубством, передає Корупція.Інфо

Популярне: ТРИМАЙТЕСЯ МІЦНІШЕ! Найпопулярніший продукт зникає з прилавків! Що ж тепер робити?

"Я не вірю, що це був суїцид, і говорив про це слідчому", – заявив Мороз.

"Я був на її могилі кілька разів, знаю її близьких, сім'ю. Вона не могла з собою такого зробити. Крім того, вона була віруючою людиною … Я впевнений, що вбили", – підкреслив він.

На питання, чи було за що вбивати Семенюк-Самосоненко, що раніше очолювала Фонд держмайна, Мороз відповів:

"Вона дуже багато знала. Справа в тому, що у нас всі протиправні дії обертаються навколо власності в першу чергу. І там сходяться інтереси дуже багатьох. А вона робила аудіо- і відеозапис всіх рішень, які були проведені".

"Мало хто знає, але від використання частки державної власності (в її перебування головою Фонду державного майна) дохід в бюджет був більше, ніж за 17 попередніх років разом узятих. Потім вона перевела ці активи в кілька банків. Тобто потрібно сказати, що вона була господинею", – додав він.