“Зараз зробить кусь, і не буде екс-генпрокурора!”: Юрій Луценко насмішив Мережу публікацією. “Схожий на вашу дружину!”

Генпрокурор Юрій Луценко в Міжнародний день кота, який святкувався 8 серпня, показав у соцмережі фото свого домашнього улюбленця.

«У всіх нормальних котів сьогодні був День кота. У нашого Кузьміча – Ніч кота. Так він мене зустрічає вже три роки», – написав Луценко у Facebook, опублікувавши фото кота.

“Це прекрасно! У нас уже два кота і одну кицю взяли. Котяче товариство рятує наш настрій кожного дня”, “Мабуть хоче сказати… ну шо, де ти вештався усю ніч… собако?”, – пишуть фолловеры. 

Котяче свято минуло, а от публікація Луценка залишається популярною. Українці кепкують як можуть.

“Схожий на вашу дружину. Мабуть, так вона дивилася на результати виборів”, “Так от куди йшли гроші українців? На корм котику?”, “Зараз зробить Кусь, і не буде екс-генпрокурора!”.

22 липня обов’язки генерального прокурора почав виконувати заступник глави відомства – Дмитро Сторожук. Сам же Юрій Луценко з тієї пори пропав і перестав з’являтися на людях. Ймовірно, він не дочекався навіть результатів виборів і втік подалі від президента Володимира Зеленського, який ще на початку терміну зажадав його відставки. Чиновника врятувало лише втручання Верховної Ради, яка проголосувала проти звільнення.

Згодом, Луценко “знайшовся”. Як виявилося, він просто поїхав у відпустку… до Франції.