ЗДАЧА ВСІЄЇ АРМІЇ? Руки вгору і вийшли – по всьому місту: білий прапор з собою! Путін, тобі хана!

Замкомандира Третьої окремої штурмової бригади (ОШБР) Максим Жорін, який брав участь у боях за Авдіївку, розповів скільки полонених вдалось взяти в цьому регіоні.

«Ми багато взяли росіян у полон, майже з кожної їхньої бригади, яка наступала. Останніх полонених ми брали ще вночі 24 лютого, і продовжуємо це робити», — сказав Жорін.

Він також додав, що лише їхня бригада взяла в полон десятки росіян. Що є дуже хорошим показником для ЗСУ.

Крім того, Жорін прокоментував своєчасність виходу українських військових з-під Авдіївки.

«Коментувати це треба навіть не виходячи з позиції професії, а виходячи з рівня обізнаності. Тільки в такому разі можна об’єктивно коментувати якісь події й давати поради, як було б краще. Але навіть мені, як військовому, складно це робити. І не тільки з етичних міркувань, а й тому, що мій рівень знань недостатній для того, щоб казати — пора чи ні», – сказав Жорін.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях

Він пояснив, що лише виконував накази від Генштабу. А про плани та ситуацію на інших ділянках йому було не відомо.

«Що стосується цивільних, то вони мають ще менше інформації. Коли минає час і з’являється інформація, що були ось такі обставини і такі резерви, то тоді аналізувати треба. І, сподіваюся, у ЗСУ цим займаються. Мені складно відповісти, в який момент варто було дати такий наказ. Точно скажу: те, що цей наказ був — це вже правильно. І це був логічний наказ», – пояснив Жорін.