Зеленський монополізований, він – приватна власність Коломойського: Скандальна заява Порякова

Головний «автор» політичних текстів Зеленського – Коломойський. Коли була Революція Гідності, хазяїн Коломойський, який ще тоді не визначився, сказав своїм «шавкам»: «Ану цить!», і вони всі мовчали. А от згодом дав команду «Тявкати!». І Зеленський почав «тявкати» на депутата Барну.

Про це в ефірі інформаційно-політичного ток-шоу на телеканалі ZIK заявив художник Сергій Поярков.

Він наголосив, що коли ми розглядаємо людину як майбутнього президента держави, то потрібно задавати питання: чого ми очікуємо від майбутнього президента?

«Я допускаю, що піти у Верховну Раду у якусь політичну силу може і Поярков. Адже це колективна робота. Людина може просто займатись піаром. Зеленський вміє це робити. Піар-складову можна довірити цій людині, оскільки фахово вона тут вміє», – певен художник.

Популярне: Від 200 гривень і вище: Вже з 1 грудня на українців чекає нове подорожчання

Натомість президент, за його словами, це абсолютно інша річ – моральний авторитет нації, який її об'єднує.

«Давайте поглянемо на Зеленського, як на протилежність морального авторитета. Людина живе за гроші одного з олігархів – Коломойського – і повністю від нього залежить. Всі українські телеканали збиткові. Чутки, що винен Коломойський Зеленському – лише чутки, документів ми не бачили», – розповідає Сергій Поярков.

Він пригадав слова покійного російського опозиціонера Бориса Нємцова, який говорив, що щастя України в тому, що у нас багато олігархів, жоден з яких не монополізував ринок.

«Зеленський монополізований, він – приватна власність Коломойського. Коли була Революція Гідності, хазяїн Коломойський сказав своїм «шавкам»: «Ану цить!». І вони всі мовчали. Коли били людей, вбивали, громадянська позиція була відсутня, ніякого морального авторитету», – заявив митець.

За його словами, тоді в Україні був момент, коли кожен висловився. Промовчали тільки Зеленський і компанія, бо олігарх Коломойський ще не визначився.

«Як видно з поведінки Зеленського, Коломойський подзвонив і сказав: «Мовчати!». І «шавка» замовкла. Він для мене перестав існувати, коли оголосив флешмоб Барні. Зеленський все правильно сказав про Барну, але якою ж треба бути ганебною тварюкою, щоб не помітити, що твій шеф 10 разів обматюкав журналіста Андрушка», – пригадав Поярков.

Він наголосив, що Зеленський мовчав, коли били і вбивали журналістів, коли нищили і топтали свободу слова. Мовляв, громадянської позиції там ніколи не було.

«І от Коломойський дав команду «Тявкати!», і він «тявкнув» на Барну. Люди, ви розумієте, що Зеленський не пише ці тексти? Йому їх пишуть автори, а головний «автор» – це Коломойський. Ви хочете привести до влади напряму пана Коломойського», – заявив художник.