Жахлива пожежа у Києві! В адмінбудівлю кинули два “коктейля Молотова”

У ніч на 16 серпня в Києві на вулиці Дегтярівській невідомі кинули в адмінбудівлю "коктейлі Молотова", після цього виникла пожежа. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій, передає Корупція.Інфо.

Поулярное: Кожен з нас працює з цим приладом !!! На Львівщині стався трагічний випадок з юнаком, прочитайте, щоб не повторити його помилку

Повідомлення про спалах надійшло о ГосЧС о 01:01. На місце події негайно вирушили рятувальники.

"Як виявилося, загоряння виникло в 2-поверховій адміністративній будівлі на 1-му поверсі в одному з кабінетів на площі 30 кв. М. Уже в 1:28 пожежа була локалізована, а в 1:37 – ліквідовано", – йдеться в повідомленні .

За попередньою версією, причиною виникнення пожежі є підпал.

"З місця події правоохоронними органами було вилучено пляшка з самозаймистою рідиною, проте остаточну причину встановить слідство", – відзначають в ГосЧС.

У той же час депутат Київської міськради Андрій Андрєєв на своїй сторінці в Facebook уточнив, що горіла будівля КП "Київблагоустрій".

"Невідомі перелізли через паркан, проникли на територію установи і кинули два" коктейлі Молотова "в великий кабінет, де розташовані робочі місця наших працівників. Гасіння пожежі проведено оперативно. Пошкоджено офісні меблі та офісна техніка", – написав він.

Андрєєв розцінює інцидент як загрозу або помста підприємству, яке протягом останніх років "веде послідовну політику з прибирання незаконних тимчасових споруд по всьому Києву"