“Життя є і у рабів, але яке життя?”: Смешко зробив гнівну заяву в інтерв’ю відомому виданню

Лідер партії "Сила і честь", кандидат в народні депутати Ігор Смешко вважає, що після війни на Донбасі і окупації Криму, політична діяльність Віктора Медведчука фактично є продовженням російської лінії, але вже всередині української держави.

Про це він заявив в інтерв'ю Цензор.НЕТ.

Смешко розповів, що під час президентських виборів до нього зверталися представники всіх виборчих штабів, крім "Опозиційного блоку".

"За визначенням з ним (Опоблоком. – Ред.) Ніяких переговорів бути не може. Мене запитують про відносини з Віктором Медведчуком. Я вперше про нього дізнався в 2000-му році, коли він був першим заступником голови Верховної Ради. Але після війни і анексії Криму, політична діяльність Медведчука фактично є продовженням російської лінії, але вже всередині української держави ", – заявив глава партії" Сила і честь ".

"Фактично зараз, політична сила" За життя "пропонує:

" Так, що ви, тарифи? – Давайте газ дешевше вам дамо, давайте визнаємо "ДНР" і "ЛНР", як рівноправних партнерів на переговорах. Давайте зміни до конституції введемо, що у нас регіони зможуть зупиняти зовнішньополітичний вектор і забудьте про європейський розвиток "." За життя "? Життя є і у рабів, але яке життя?" – зазначив Смешко.