Живе у готельному номері лише на одну зарплату: Якими статками володіє нардеп від “Самопомочі” Семен Семенченко

Судячи з декларації, нардеп живе на саму зарплату і має скромні заощадження.

Народний депутат від "Самопомочі" та екс-командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко живе на саму зарплату, а його дружина має житло на окупованій території Донбасу і набрала кредитів у двох банках.

Про це йдеться в електронній декларації депутата, передає Корупція.Інфо

Згідно з документом, Семенченко орендує готельний номер у Києві, а його дружина Наталія Московець орендує у Києві квартиру площею 32 кв м і має у власності будинок в Амвросіївці Донецької області – це місто наразі окуповане бойовиками "ДНР".

Дружина депутата їздить за дорученням на автомобілі Nissan nv200, у самого депутата авто немає.

Семен Семенченко з дружиною володіють ТОВ "Обласна кур'єрська служба". Окрім того, Наталія Московець є бенефіціарним власником "Благодійного фонду Семена Семенченка" та громадськими організаціями "Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО" і "Молодь за реформи та розвиток".

Судячи з декларації Семенченка, увесь його дохід склала зарплата депутата: він отримав 72 272 грн. Ще 167 900 грн отримав компенсації вартості оренди, 80 559 грн йому було виділено на забезпечення депутатської діяльності і ще 14 729 грн – компенсація витрат на проїзд.

Дружина депутата заробила у "Благодійному фонді Семенченка" 42 427 грн, а в організації "Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО" – 12 тис грн.

Популярне: "Додали в середньому по…": Хто з українців цього місяця отримає перераховану пенсію
Екс-командир батальйону "Донбас" тримає готівкою 23 тис доларів та 20 тис грн., а його дружина – 2500 доларів та 17500 євро.

Також у декларації вказано, що станом у Наталії Московець були кредитні заборгованості у двох банках на загальну суму 131 306 грн.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко заробив 16 мільйонів гривень. Однак, якщо вірити декларації, майже все зароблене витратив на відпочинок.

Зросли доходи у Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана. Заробив навіть більше ніж Президент – 17 мільйонів гривень. Щоправда, майже 9 мільйонів просто переклали з шухляди в шухляду, за стільки прем'єр продав земельну ділянку дружині. Ще 5 мільйонів заробив, здаючи в оренду нерухомість. Щоправда, яку саме не уточнює.