Жриці платного кохання: карта порочних місць Києва. Де, як і за скільки (ФОТО)

З початку березня в Києві пройшло відразу два мітинги, в яких зачіпалася тема сексу.

Так, 3 березня столичні повії вимагали від влади скасувати штрафи за заняття проституцією, а в Міжнародний жіночий День 8 Березня феміністки влаштували акцію, на якій, серед іншого, нагадали про свободу в статевих стосунках, передає Корупція. інфо

Одні не бачать зв'язку між цими подіями, інші впевнені, що схожі мітинги покликані підігріти інтерес іноземців до української секс-індустрії.

Тим більше, що в травні в Києві відбудеться "Євробачення-2017", де очікується багато зарубіжних фанів.

У цьому матеріалі ми вирішили розповісти про ситуацію з проституцією в столиці, яка, нагадаємо, офіційно заборонена в Україні Адміністративним кодексом.

За неофіційними даними в Києві налічується близько 2-3 тисяч повій, близько 200 борделів і з десяток елітних закладів для VIP-персон. Доходи від проституції перевалюють за 5 мільйонів доларів щомісяця.

Цей ринок умовно розділений на три частини: більша частина тіньового бізнесу зосереджена в борделях, близько однієї третини путан працює на свій страх і ризик, де доведеться, а на трасі (Велика Окружна, Броварське шосе, проспект Перемоги) коштує менше 5% від всіх міських повій.

На умовах анонімності один з працівників Департаменту по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми МВС України, розповів про ситуацію з секс-бізнесом.

"Ринок проституції в Києві вільний. Свій бордель може відкрити будь-який охочий. Головне – знати до кого підійти і з ким домовитися", – розповів правоохоронець.

Найбільша кількість повій, за його словами, зараз зосереджена в невеликих борделях. Вони надають свої послуги або на місці, або виїжджають за адресою клієнта.

За всією роботою закладу стежить адміністратор, який відповідає на дзвінки, приймає замовлення, контролює "дівчаток" і веде грошові справи.

Середня вартість за одну годину інтим-послуг становить 600-1000 грн на годину. На руки жриці любові отримують 250-500 грн. Багато повій, за словами правоохоронця, сидять на амфетаміни. Більшість приймають цей психотроп свідомо, як засіб боротьби зі стресами.

Більшість борделів і квартир для любовних утіх розташовані в центральній частині міста. В основному це: вул. Круглоуніверситетська, вул. Хрещатик, бульвар Лесі Українки, вул. Івана Франка, вул. Саксаганського, вул. Велика Васильківська, вул. Басейна, вул. Богдана Хмельницького та ін.

Щоб заманити клієнта, в своїх анкетах, які знаходяться у відкритому доступі на профільних сайтах, "дівчатка" часто акцентують увагу на зручному місці розташування своєї "хати".

"Перебуваю на вулиці Жилянська, 45. Квартира під надійною охороною. Готова прийняти Вас із задоволенням щодня з 12:00 до 21:00. Завжди є місце для парковки Вашого авто. I speak English", – написала одна з "жриць". І схожих повідомлень в інтернеті – безліч.

Кожен бордель платить гроші за дах, близько 20 тис. грн на місяць. Ці кошти, за словами правоохоронців, йдуть через оперативних співробітників або відразу начальнику управління.

У деяких випадках нібито платять безпосередньо керівництву Департаменту по боротьбі з торгівлею людьми, а воно розподіляє по СБУ, прокуратурі, внутрішній службі безпеки. Частина грошей йде на самий "верх", в керівництво МВС.

До речі, один з відомих борделів, що працює легально під стриптиз-клуб, знаходиться на Бессарабській площі. Власником закладу є громадянин іноземної держави на прізвисько "Вася". Він контролює близько 30-40 борделів по Києву з 200.

Раніше повідомляли, що в ході масштабної спецоперації правоохоронці затримали 15 учасників злочинного угруповання, які тримали комплекс борделів в Києві і області.